FSC- Erőss út: még három hét a bajnoki rajtig

A tavalyi szezon fő céljai a bajnokság megnyerése és a feljutás az NBIII-ba volt a fő célja az FSC- Erőss út labadarúgócsapatnak. Ha csak egy paraszthajszállal is, de lemaradt a csapat a bajnoki címről ezzel elesett a feljutástól. A vezetés- önkormányzat és a névadó szponzor Erőss Róbert- kitart az eredetileg megfogalmazott célkitűzés mellett és ebben a szellemben készül a csapat a 2023/2004 -es vármegyei első osztályú bajnokságra.

Bódis Barna edző szerint eddig mindenféle zökkenőtől mentes a felkészülés a játékosok motiváltak és fokozatosan egyre jobb formába kerül a csapat.

– Mindenki éhes a sikerre, dolgoznak keményen a srácok. Ezt el is várjuk tőlük,bés benne hogy a bajnokság végéig erősödni fog a csapat-mondta a tréner.

Az első tétmérkőzését a magyar Kupában augusztus 19-én az Egerszalókkal játssza az FSC-Erőss út. A bajnokság augusztus 26-án kezdődik, amikor is Gyöngyöshalászra utazik a csapat.

A FSC -Erőss út játékos kerete:

Jaksi Attila, Antal Zsolt,Farkas Krisztián,Sebe Márk,Kaló István ,Radócz Ákos,Nagy Gergely,Pataki Viktor,Németh Attila,Bocsi Patrik,Szöllősi Ferenc,Nagy László,Gere Dániel,Szabó Ákos,Tajti Bálint,Tarnóczi Roland,Berki Péter,Kalóz Ádám,Jambrich Sámuel,Éles Viktor,Rácz Róbert,Csomós Zsolt,Lovász Máté.

Az augusztus 26-án kezdődő és november 18-ig zajló 2023/2024-es Heves vármegyei I. osztályú bajnokság őszi idénye.

További cikkek