LU14: dupla siker Kazincbarcikán

OGYB LU14 II. osztály (Borsod , Nógrád, Jász , Heves)

2023. 04.08.Kazincbarcika , Sportcsarnok

Agrár Füzesabonyi SC- Lóci DSE Ózd 27:10 (12:8)

Agrár Füzesabonyi SC -Gyöngyösi KK 18:15 (7:8)

Gyöngy Márió edző értékelése :

Ózd elleni mérkőzésen első félidőben még álmosan játszottunk , második félidőben már elfogadható volt játékunk tempójában és minőségében is.

Gyöngyös elleni mérkőzések mindig parázs hangulatban zajlik , most sem volt ez másképp. A játékvezetői ítéleteket nem úgy kezeltük az első félidőben ahogy az kellett volna,ezért ebben én hibáztam. A lányok viszont nagyot küzdöttek , volt hogy kettős sőt hármas emberhátrányban is védekeztünk ki támadásokat , sőt gólokat is szereztünk.

Második félidőben a zárt védekezésünk jól működött a kapusteljesítménnyel együtt, labdákat sikerült szerezni és ebből, illetve átlövésekből voltunk eredményesek. 

4 mérkőzés van hátra bajnokságból , ennek a győzelemnek köszönhetően nagyon közel kerültünk ahhoz , első helyen végezzünk a tabellán. Köszönjük szurkolóinknak akik minden hétvégén velünk vannak , és biztatják a csapatot.

A csapat tagjai: Antal Alexa , Antal Szonja , Gál Luca , Kerekes Gréta ,Nagy Janka, Oláh Jázmin , Oláh Panni , Perge Panna , Vollai Liliána, Szegő Vivien.

Edzők: Gyöngy Márió , Ludvig-Tietze Kitti.

További cikkek