Kettő győzelemmel zárták a bajnokságot a karavános fiúk

FU 18 III. Osztály B-csoport

Vecsés SE – Karaván Füzesabonyi SC 15-41 (10-21)

Bánik Roland edző:

Múlt héten le tudtuk a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését. Ellenfelünk az utolsó helyen szerénykedett. Ettől függetlenül kértem a csapatot, vegye komolyan a mérkőzést. Ezt teljes mértékben, maradéktalanul meg is tették a fiúk. Az első félidőben ugyan még akadtak könnyű gólok amiket kaptunk, a második félidei védekezés már a helyén volt. Támadásban végig jól játszva, magabiztos győzelm lett a vége.

Bánik Roland edző:

Karaván Füzesabonyi SC – XVI. Ker KMSE 37-34 (18-18)

Az utolsó mérkőzéshez érkezett az idei bajnokság. Következett egy olyan mérkőzés amely már nem befolyásolta a bajnokság végeredményét. Így elég nehéz volt a fiúk motiválni. Sajnos ez meg is látszott az egész mérkőzésen. Nagyon küszködtünk a védekezéssel, semmi nem akart össze állni,de legfőképp az akarat hiányzott. Támadásban a helyzetek ki alakitásával nem voltak problémák, annál több a ziccerek kihasználásával. A közönség számára sajnos pont a legrosszabbkor nyújtotta  a csapat a leggyengébb játékát a szezonban. A két pont megszerzésén kívül nagyon nem lehetett minek örülni. Hosszú volt a szezon, el fáradt a végére mindenki. Ha nem is testben, de fejben már igen.

A csapat a második helyen zárta a bajnokságot. 

GRATULÁLOK A CSAPATNAK !!!

A csapat tagjai :  Szabó Balázs, Bánik Balázs, Szabó Bálint, Mészáros Ádám, Veres Máté, Pál Gábor, Veres Bence, Für István, Molnár Máté, Zele Máté, Valent Vencel, Kovács Botond 

További cikkek