FU20: nagy csata a Salgótarjánnal

2023.04.16. Mezőkövesd Sportcsarnok

FU20-Fenstherm Future Füzesabony SC- Salgótarjáni SKC 53-41

Igó Ádám edző értékelése:

Az U20-as csapat a Salgótarjáni Skc csapatát fogadta Mezőkövesden, hazai pályán vasárnap.
Tudtuk, hogy a visszavágón nehéz dolgunk lesz, mert a Salgótarjánhoz igazolt két felnőtt korosztályban is játszó játékos.
 Az első félidőben annyi gól született a két csapat részéről, hogy azzal mérkőzést lehetett volna eldönteni, felváltva lőtték a gólokat a csapatok, és nem bírtak egymással.
Nem állt össze  a védekezésünk, belső posztokon sem  volt ütközés vagy kilépő ember a salgótarjáni átlővőkre, nem találtuk a megoldást ellenük. Az eredményjelző 26-26-ot mutatott.
A szünetben a fejmosás megtette hatását, rendeztük sorainkat és támadásban is sebességet váltottunk, a védekezésünk is feljavult, és ahogy fáradt az ellenfelünk növelni tudtuk az előnyünket velük szemben, kialakítva a végeredményt 53-41-re győzni tudtunk.
Kaotikus mérkőzésen vagyunk túl, az állóképességünkre, a támadásra és a lőtt gólok számára nem lehet panaszunk, de védekezésben mindenképp előrébb kell lépnünk.
Következő mérkőzésen a Budapest Honvéd Se csapatát fogadjuk vasárnap délben, Mezőkövesden.

A csapat tagjai:

Angyal Attila (11); Bartók Barnabás (K); Besenyei Gábor; Kiss Levente; Kovács Ákos Ádám, Lányi Pál; Máté Péter; Mészáros Ádám; Pál Gábor (K); Szabó Botond; Szabó Gábor; Vereb Zsolt (K); Zsidó Kristóf Bálint (K);

További cikkek