FU20: küzdőszellemből jeles

FU20-Fenstherm Future Füzesabonyi SC – Mogyoródi Ksk 32:31

Az U20-as csapat a Mogyoródi Ksk csapatát fogadta Mezőkövesden, hazai pályán vasárnap.

Luzsi Zoltán vezetőedző beszámolója:
Nem voltunk egyszerű helyzetben a mérkőzést megelőzőleg, mert 3 játékos betegség miatt hiányzott, Bocsi Péternek a bemelegítésnél megsérült a térde (mihamarabbi gyógyulást kívánunk neki).
A csapat arra készült az edzéseken, hogy a mogyoródi csapattal egy igen szoros és nagyon küzdelmes, jó iramú, futós mérkőzést fogunk játszani. Az elvárások beigazolódtak, hiszen az első félidő végén egy gólos hátrányba kerültünk, az eredményjelző 15:16–os  eredményt mutatott a vendégek javára. A második félidőt 4:0-ás rohammal indítva sikerült átvenni a vezetést a feljavuló támadójátékunk miatt. Az elpuskázott helyzetek és a fellazuló védelmünk hibái miatt szorossá tettük a végjátékot, de a hullámzó teljesítményünk ellenére is 1 góllal tudtunk nyerni és ezzel beállítva 32:31-es végeredményt. A kapusteljesítményt dicséret illeti, amely az ellenfél utolsó támadásánál is hozzájárult a csapat győzelméhez.A küzdőszellemmel és az egész héten mutatott edzés munkával elégedett vagyok, és köszönjük a serdülő csapatunknak, hogy segítette a felkészülésünket a mérkőzésre.


A csapat tagjai:
Angyal Attila; Bartók Barnabás (K); Besenyei Gábor; Bocsi Péter; Kiss Levente; Kovács Bálint; Lányi Pál; Máté Péter; Mészáros Ádám; Pál Gábor (K); Szabó Botond; Vereb Zsolt (K); Zsidó Kristóf Bálint (K);

További cikkek