FU20: fontos győzelem!

2023.04.01. Kemény Ferenc Sportcsarnok, Eger

FU20-Fenstherm Future Füzesabony SC- Balassagyarmati Kábel Se 37-23

Luzsi Zoltán Vezetőedző értékelése:

Nem voltunk könnyű helyzetben, kevés mezőnyjátékossal vágtunk neki a küzdelemnek. A mérkőzés is nehezen indult számunkra, az első negyed órában kerestük önmagunkat, támadásban sokat kellett forgatni a csapatot, hogy megtaláljuk a megfelelő formációt, de védekezésben sem volt meg a kellő összhang a kapus és védőfal között, majd 5:1-es védekezésre váltás után tudtunk zárkózni és átvenni a vezetést. Az első félidő végét 4 gólos előnnyel zártuk, az eredményjelző 16-12-öt mutatott a mi javunkra.
 A második félidőben tovább nehezítve az ellenfél dolgát folytatva a jó védekezést, gyors ellentámadásokat tudtunk vezetni egyéni és csapatszinten is amikből, rendre könnyű gólokat szerezve tovább növeltük az előnyünket. A becsúszott technikai hibák ellenére is a második játékrészben végig kézben tartva a játékot nagy fölénnyel 37:23-ra sikerült győznünk.

Legyőzve a Balassagyarmat csapatát 5. helyre léptünk fel a tabellán, és ezzel a győzelemmel nagy lépést tettünk a célunk eléréséhez. Büszke vagyok a Csapatra!
A csapat tagjai:

Angyal Attila; Bartók Barnabás (K); Besenyei Gábor; Dénes Szabolcs; Kiss Levente; Lányi Pál; Máté Péter; Mészáros Ádám; Pál Gábor (K); Szabó Botond; Vereb Zsolt (K); Zsidó Kristóf Bálint (K);

További cikkek