FU18: bravúros győzelem a BP. ESE ellen

FU 18 III. Osztály B-csoport

Karaván Füzesabonyi Sc – BP. Elektromos SE 34-26(15-10)

Bánik Roland edző értékelése:

Utolsó mérkőzéséhez érkezett a serdülő csapat. Az ellenfél a biztos másodikként végző Elektromos csapata volt. A tét nélküli mérkőzés előtt azt kértem a csapattól, hogy 100%-ot tegyen mindenki bele, hogy meg mutassuk az őszi egy gólos vereség csak az ottani rossz hétméteresek (8/2) kihasználása miatt következett be, sokkal jobbak vagyunk annál, mint amit ott nyújtottunk.

A csapat meg is fogadta azt amit kértem, az elejétől kezdve irányította a játékot. A védekezés váltással(az ellenfél legjobb játékosának a játékból történő kivételével) teljesen meg zavartuk az ő játékukat. Fokozatosan nőt a távolság a két csapat között, amit egy időntúli szabaddobás értékesítésével sikerült a félidőre 5 gólosra növelni. A második félidőben tovább nőt a különbség a két csapat között. Végig magabiztos, szép játékkal sikerült meg mutatni mindenkinek, hogy miért is szerezte meg a CSAPATUNK a harmadik helyet a bajnokságban.

Gratulálok a fiúknak és végtelenül büszke vagyok rájuk!!! Köszönöm a klubnak, a szülőknek és névadó szponzorunknak a Karavánnak az egész éves támogatást. Nélkülük nem sikerült volna el érni ezt a szép eredményt.

További cikkek