FU12: dupla győzelem Nyíregyházán


2023.04.22. Nyíregyháza

OGYB FU12 – I. csoport (Borsod, Hajdú, Szabolcs)

Helyszín: Nyíregyháza, Wesselényi M.Szakközépiskola

Füzesabonyi SC – DVTK   26-9

Kazincbarcikai KSE – Füzesabonyi SC   14-33

Luzsi Zoltán edző értékelése:
Hibátlan nap, Kettős győzelem.

Az U12-es csapat az első mérkőzésen a DVTK csapata ellen lépett pályára. Az első félidő álmosan kezdődött és a koncentráció nem volt még megfelelő, és sok kidolgozott tiszta helyzetet hagytunk ki. A félidő szünetében átbeszéltük a hibákat, és a második játékrészben szinte hibátlanul kézilabdáztak a fiúk, és nagy fölénnyel győzni tudtunk ellenfelünkkel szemben.

Második mérkőzés a Kazincbarcikai KSE csapata ellen volt. Ott folytatták a fiúk, ahol abbahagyták az előző meccsen. Kemény védekezésnek és a jó kapusteljesítménynek köszönhetően, gyors ellentámadásokat tudtunk vezetni, amiből könnyű gólokat szereztünk.
Büszke vagyok a csapatra, mert mindkét mérkőzésen betartották az edzői utasításokat, végig működött támadásban és védekezésben a páros/hármas kapcsolatok, amikre a jövőben tovább lehet építkezni. Külön öröm, hogy minden játékos gólokkal tudta segíteni a csapatot!
Szépen fejlődnek a srácok!

A csapat tagja:
EPERJESI BALÁZS; JABLONKAI LEVENTE; KISS LEON; KIRÁLY BÁLINT; KOZMA ZALÁN; MUNKÁCSI BENETT OLIVÉR; RÁKOSI NÁNDOR; TÓTH RICHÁRD (K); VARGA ÁBEL;

Egy melléklet • Megvizsgálta a Gmail

További cikkek