Agrár FSC: Egy korszak lezárult!

LU15 II. osztály,Felsőház

Agrár Füzesabonyi SC – Kiss és Társa Tiszafüred VSE 32:19 (19:6)

Oláh Panni , Pál Noémi (kapusok), Antal Szonja 5, Vollai Liliána 2, Oláh Míra, Endrődi Lara 6, Oláh Jázmin 5, Perge Panna, Nagy Janka 6, Antal Alexa ,Gál Luca 5, Nagy Lara 3

Agrár Füzesabonyi SC – Debreceni Sportiskola 20:26 (12:9)

Oláh Panni , Pál Noémi (kapusok), Antal Szonja 3, Vollai Liliána, Oláh Míra, Endrődi Lara, Oláh Jázmin 3, Perge Panna 3, Nagy Janka 5, Antal Alexa 4, Gál Luca 1, Nagy Lara 1

Gyöngy Márió edző értékelése:


Tiszafüred ellen jól kezdtük a mérkőzést, magabiztos előnyt szereztünk az első félidőben. Második játékrészben már több gólt kaptunk, de az ellenfél is jobban játszott már ebben az időszakban.

Debrecen ellen első félidőben még tartottuk magunkat, utána viszont már támadásban nem sikerült gólokat lőni így az ellenfél megérdemelten nyerte meg ezt a mérkőzést. Bronzérmet szereztük meg ebben az erős mezőnyben.

Mivel az egyesületben a két lány serdülő csapatból egyet fogunk kialakítani, illetve lesznek lányok akik máshol folytatják a kézilabdát, ezért egy korszak lezárult a csapat életében.

Ezelőtt 7 évvel kezdődött ez a hosszú út amihez nagyon sok szép emlék köt. A csapat nagy alázattal és küzdeni akarással állt a sportághoz így öröm volt velük dolgozni. Már legelején érezni lehetett, hogy nagy lehetőség van a lányokban amit úgy gondolom sikerült is kihozni belőlük. Rengeteg mérkőzésen és tornákon vettünk részt ahol szép eredményeket értünk el. Szabadidejüket feláldozva bármilyen program volt, mindig lehetett rájuk számítani. Köszönök nekik mindent!

További cikkek